Державний навчальний заклад

"Ананьївський професійний аграрний ліцей"

Електронний кабінет абітурієнта!

Субота, 08.05.2021

Вітаю Вас Гість
RSS

Головна | Каталог статей | Мій профіль | Вихід

Меню сайта
Категории раздела
Новини [184]
Вход на сайт
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Главная » Статьи » Новини

    Місячник методичної комісії професій сфери обслуговування та операторів комп’ютерного набору.

    Місячник методичної комісії професій сфери обслуговування та операторів комп’ютерного набору.

    Розпочала місячник майстер-класом «Складання серветок»  майстер виробничого навчання Площанська Н.В. Учасники показу Бичков О., Бичков А., Унтілова Т., Ротар Д., Берестенко Ю., Панасюк Н. презентуючи власний досвід, проявили творчість, оригінальність, новизну, показали власні напрацювання, особистісно зорієнтованого підходу до кожного, хто вияв бажання взяти участь.

                        

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Майстер-клас з приготування суші, страви японської кухні, продемонструвала викладач та майстер виробничого навчання Карягіна Т.С., використовуючи мультимедійні технології.

                        

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    З метою прививання любові до Батьківщини, хліба та обраної професії 1 групою кухарів – пекарів  проведено відкритий виховний захід   «Хліб дарує щедра осінь», під керівництвом майстра виробничого навчання Мілєвою О.В.

     

     

     

     

     

     

     

     

    З метою виховання в учнів глибокого почуття любові до старших, сприяння взаєморозумінню між батьками, дітьми та педагогами проведено виховний захід «Майстри – наші другі батьки», який підготувала та провела  5 група кухарів під керівництвом майстра виробничого навчання Поліщук.Ю.В.
     

                   

     

     

     

     

     

     

     

     

    Майстром виробничого навчання  Площанською. Н.В. проведено конкурс фахової майстерності серед учнів 18 – 19 групи з професії «Кухар».

    Всі учні показали себе з професійної  сторони, але найкращою була команда «Престиж». З невеликим відривом друге місце посіла команда «Українські ласуні».

                  

     

     

     

     

     

     

     

     

    Ключовою подією місячника  став конкурс фахової майстерності учнів першого курсу 3 групи кравців "Мій перший виріб", який підготували і провели викладач спецдисциплін Поліщук Т.М., та майстер виробничого навчання Квятковська В.І..

                   

     

     

     

     

     

     

     

     

    В 19 групі кухарів проведено відкритий урок  викладачем спецдисциплін Баровою Л. П.  з предмету Технологія приготування їжі  з основами товарознавства на тему: "Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього"

     

     

     

     

     

     

     

     

    1 група кухарів-пекарів в учбовому корпусі ліцею організувала та провела ярмарку-продаж власних виробів  з дріжджового тіста.

                      

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    3 група кравців презентувала свою крамничку  "Господарочка".  На прилавках були виставлені перші вироби, виготовлені їх руками: рушнички, прихватки, фартушки.

                   

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    В ході місячника в бібліотеці ліцею 5гр.ОКНСК під керівництвом майстра виробничого навчання Косюги Т.В., було організовано виставку учнівських робіт.

    Юні «оператори комп’ютерного набору» створили цікаві буклети, унікальні календарики, візитки та творчі роботи були наповнені цікавими та корисними матеріалами, бажаючі мали змогу їх оглянути та оцінити.

     

     

     

     

     

     

     

    Неабиякий інтерес викликав спецвипуск учнівської газети «Ліцейний вісник», адже  там висвітлені майже всі ліцейні новини.

                            

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    На протязі місячника відбулися екскурсії на базові підприємства:

    5 гр. ОКНСК відвідала  редакцію газети «Ананьївські вісті».

    1 гр. кухарів-пекарів відвідала хлібозавод «Ананьїв-хліб».

    На власні очі діти побачили весь процес виробництва хлібобулочних виробів, від замісу тіста до пакування готових виробів, ознайомилися з  унікальним обладнанням, що дозволяє виготовити хліб без торкання людських рук, дізналися все про роботу фахівців, які вкладають тепло душі та серця в нашу улюблену продукцію, простежили  весь процес виготовлення хлібобулочних виробів.

    Надзвичайно цікавою і несподіваною для учнів та присутніх виявилася віртуальна екскурсія по закладам ресторанного господарства, яку підготувала і провела викладач та майстер виробничого навчання Карягіна Т.С. 

     

    Категория: Новини | Добавил: Gromgold (15.01.2016)
    Просмотров: 628 | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Copyright AnPAL © 2021
    Безкоштовний хостинг uCoz